KIRMIZI İÇ ANTEP FISTIĞI

KOD: 004

Fıstık olgunlaştıktan sonra yani 9. ayda hasat edilen fıstığın sert kabuğunun ayrıştırılması ile elde edilen fıstıktır. Çikolata ve helva sektöründe kullanılır.

Yüksek hassasiyetle üretilen ürünlerimizde, taş, kabuk, yabancı madde, çürük tane gibi istenmeyen ürünler ileri düzey teknoloji ile ayıklanmıştır.

TUZLU KAVRULMUŞ KIRMIZI İÇ ANTEP FISTIĞI

KOD: 005

Kırmızı iç fıstığının tuzla karıştırılıp 160 derecede kavrulmasıyla elde edilir. Direkt tüketime sunulan bir üründür. Lezzeti ve kolay tüketilebilirliği sayesinde lüks kuruyemiş satan firmaların vazgeçilmez ürünü olmuştur.

Tuz oranı maksimum %1 dir.

KAVRULMUŞ İÇ ANTEP FISTIĞI

KOD: 006

Kırmızı iç fıstığının 160 derecede kavrulmasıyla elde edilir. Çikolata ve helva sektöründe kullanılır.

Yüksek hassasiyetle üretilen ürünlerimizde, taş, kabuk, yabancı madde, çürük tane gibi istenmeyen ürünler ileri düzey teknoloji ile ayıklanmıştır.

 

PİRİNÇ KIRMIZI İÇ ANTEP FISTIĞI (1/3 & 3/5 MM)

KOD: 007

Kırmızı iç Antep Fıstığının kesilmesiyle elde edilen bir üründür. 1 mm ile 5 mm aralığında müşterinin istediği kalibrede ve nemde üretilmektedir.

Çikolata sektöründe, helva sektöründe ve dondurma sektöründe kullanılır. Bazı ürünlerin süslemesinde de kullanılır.

 

PİRİNÇ KIRMIZI İÇ ANTEP FISTIĞI (5/7 & 7/9 MM)

KOD: 008

Kırmızı iç Antep Fıstığının  kesilmesiyle elde edilen bir üründür. 3 mm ile   9 mm aralığında; %5 elek töleransı ile müşterinin istediği kalibrede ve nemde üretilmektedir.

Çikolata sektöründe, helva sektöründe ve      dondurma sektöründe kullanılır.

 

TOZ KIRMIZI İÇ ANTEP FISTIĞI

KOD: 009

Kırmızı iç Antep Fıstığının  kesilmesiyle elde edilen bir üründür. 1 mm elek altı üründür.

Çikolata sektöründe, helva sektöründe ve dondurma sektöründe süsleme veya fıstıklı krema yapımında kullanılır.